NYA PERSPEKTIV

Medium

Kursverksamhet

Det finns gott om möjligheter till övernattning i närheten av kurslokalen. Kontakta gärna mig så tipsar jag!

 

 En dag med intuition och personlig utveckling

Välkommen till en heldag med personlig utveckling, meditation, intuitionsövningar och energiavläsning. Du får upptäcka och utveckla din intuitiva förmåga, träna på psykometri och lära dig vad intuition är och hur du kan använda dig av den. 

Intuitionen är vår själs röst - den leder oss rätt om vi lyssnar.  

Du får också information om hur du kan påverkas av andras sinnesstämningar och hur du kan hålla din egen energi.

Vi träffas kl 10.30 och avlutar ca 16.30. Vi äter en enklare lunch tillsammans kl. 12.30.

 

Datum: 12/11- 22

 

Minumin 6 deltagare

Betala inte in några pengar förrän du fått bekräftelse av mig.

 

Kostnad inkl lunch: 1 100:- inkl. moms 

 

En dag med medialitet, intuition och healing

Välkommen till en dag med personlig utveckling och att öppna upp för medialitet och kontakt med andevärlden. Du får upptäcka och utveckla såväl din intuitiva förmåga som din mediala förmåga. Du får lära dig att båda öppna upp din mottaglighet och minst lika viktigt, att "stänga ner" den. Under dagen varvar vi med meditation, information och praktiska övningar i mentalt mediumskap och healing.

Minimum 6 deltagare

Datum: 13/11- 22

 

Vi träffas kl 10.30 och avlutar ca 16.30. Vi äter en enklare lunch tillsammans kl. 12.30.

För att gå den mediala dagen behöver du först ha gått dagen med intuition och personlig utveckling, då den är nödvändig för att förbereda dig för medialt arbete. 

 

 

Betala inte in några pengar förrän du fått bekräftelse av mig.

 

Kostnad inkl lunch: 1 100:-

Vid anmälan betalas anmälningsavgiften på 400:-. Resterande summa betalas senast den 27/10.

 

 ˜ 

 

Mediumutbildning

 Nästa kursstart planeras till april- 23. Välkommen med intresseanmälan.

I kursen ingår intuition, personlig utveckling, mediumskap och andling healing. Du får förståelse för hur medialitet fungerar och lära dig tyda information du får till dig via din intuition och via andevärlden. Du får träna på att öppna upp för kontakt med andevärlden. Du får upptäcka och utveckla såväl din intuitiva förmåga som din mediala förmåga och du får lära dig att skilja på medialitet och intuition. Du får verktyg för att öppna upp din mottaglighet och minst lika viktigt, att "stänga ner" den. 

Under kursdagarna varvar vi meditation, information och praktiska övningar. Personlig utveckling och självkännedom är en förutsättning för medial utveckling och finns med som en självklar del i kursen.

Den här kursen är del 1 av 4 i Mediumutbildningen som sträcker sig över ca 1,5 år. Utbildningn kräver att du är motiverad och kan engagera dig för samtliga kursdelar och de läxor och uppgifter som ingår i kursen.

Du får läxor och uppgifter mellan kursdelarna och de är en obligatorisk del av din utbildning. När du anmäler dig så anmäler du dig till samtliga fyra delar.

 Anmälan är när du betalat in anmälningsaviften bindande för samtliga fyra delar och du bekräftar din anmälan genom att betala in anmälningaavgiften på 750:- till bg 171-3668 efter att du fått bekräftelse från mig om att du är antagen. Resterande belopp betalas in senast 2 veckor före kursstart. Du betalar in avgiften för kommande kurshelger två veckor före varje kurshelg. OBS: Betala inte in anmälningsavgiften förrän kursdatum är fastställt.

Tid:

5-6/3- 22

11-12/6- 22

22-23/10 -22

18-19/3- 23 

Plats: Emmaboda

  

Pris: 3 000:- per kurshelg, inklusive lunch. Totalpris hela utbildningen 12 000:-. Du kan betala hela summan eller inför varje kurshelg.

Intresselistan för kommande mediumutbildning är ÖPPEN och kursstart preliminärt april-23. 

 

 Vi träffas kl 10.30 och avlutar ca 16.30. Vi äter en enklare lunch tillsammans kl. 12.30. Lunch, kaffe, te och frukt/fika ingår. Meddela eventuella allergier i samband med anmälan.

Betala inte in några pengar förrän du fått bekräftelse av mig.

OBS: Minst 8 deltagare krävs för att kursen ska kunna genomföras. 

 

Anmäl dig till sanna@nyaperspektiv.nu och skriv max en A4 med kort information om dig själv, varför du vill utbilda dig till medium och eventuella tidigare erfarenheter.

Du anmäler dig till samtliga kurstillfällen, samtliga delar är obligatoriska.