NYA PERSPEKTIV

Medium

Blogg

Nya medium och tankar om utveckling

2018-04-26

I helgen hade vi avslutning och examination! Efter ett drygt års intensivt arbete var det dags för mina fantastiska mediumelever att diplomeras – beviset för att de är redo att ta emot klienter och arbeta som medium med privatsittningar och healing. Stort grattis till er!

                       

Att få arbeta med andevärlden är ett privilegium! Det är en känsla svår att beskriva, men ödmjukhet, tacksamhet och varm kärlek fyller mig varenda gång jag får förmånen att jobba medialt. Något av det roligaste och mest givande för mig är att hålla utbildningar och kurser. Att få se och höra och vara med när kursdeltagare förundrat utbrister: Det funkar ju!!! Helt otroligt, jag fick ju kontakt! Är det sååå det känns?

Det är inte bara själva kontakten med andeindividen, det är kontakten med min egen själ. Det ena ger nämligen det andra och när du öppnar upp dina sinnen för att kommunicera med andevärlden, då öppnar du också upp din kanal för din högre intuition på ett nytt sätt och det i sin tur gör att du kommunicerar med din själ – på riktigt. För mig går därför medialt arbete och personlig utveckling hand i hand- du kan inte jobba med det ena utan det andra. Då blir det bara halvt.

Personlig utveckling innebär att lära känna sig själv bättre och den vanligaste frågan jag får handlar om: Men tänk om jag inte orkar med alla negativa sidor jag hittar hos mig?? Mitt svar är alltid samma: Det handlar om att hitta ditt LJUS, dina styrkor och dina förmågor, allt det fantastiska som är du och att på vägen ”rensa bort” hinder och blockeringar som ligger som ett filter framför din själ, ditt verkliga jag. Om vi identifierar våra negativa mönster, vårt vardagliga handlande som hindrar oss utan att vi är medvetna om det, om vi väljer att nyfiket titta på syftet bakom våra negativa mönster, då, men bara då, får vi möjligheten att välja något annat, att hitta nya mönster och vägar. Det kan vara en enda tanke som hindrar mig att vara den jag är, det kan vara en enda rädsla som får mig att tro att jag inte kan eller inte duger. Om vi ser det och identifierar det- och får möjligheten att skapa något annat, hur mycket är inte det värt??

Behöver man personlig utveckling egentligen? Det beror på, vill jag säga. Är du rädd för att misslyckas? Skäms du för dig själv? Väljer du alltid ”fel” partner? Vill du en massa saker som du inte gör eftersom det inte går? Är du missnöjd men hittar inte lösningen för att bli nöjd? Ljuger du för dig själv? Är du stressad? Gör du inte det du säger att du vill göra? Tänker du att livet måste vara mer än det här? Om du svarar ja på någon av de här frågorna, så är svaret självklart för mig. Japp! Personlig utveckling är en nödvändig del av livet.

Några som går kurs hos mig vill framförallt stänga ner sin andlighet- bli av med sin mediala förmåga eftersom den stör och skrämmer. Jag har all respekt för den känslan, jag var själv rädd innan jag förstod min förmåga fullt ut. Nu är det ju så med oss människor, vi kan inte alltid  välja. Har jag fötts med fötter i storlek 39 eller 36, så är det de fötterna jag har. Jag får se till att ha skor som passar. Samma med våra sinnen, om du störs av grannens musik så kan du inte plötsligt välja att bli döv. Men vi kan lära oss att använda vår mediala förmåga och vi kan kommunicera med andevärlden och ha ett samarbete som fungerar. Lär vi känna vad vi upplever och lär oss att förstå vad som händer, så försvinner rädslan och då är det betydligt lättare att acceptera sin förmåga.

 

Jag går kontinuerligt på kurs för att hålla mig a jour med mig själv och utan min främste mentor Terry Evans hade jag inte varit den jag är idag, vare sig medialt eller personligt. Två andra som betytt och betyder mycket är Birkan Tore ( edit 2022: numera Giselle) och Camilla Elfving. Man blir liksom aldrig klar med utveckling – den pågar och fortsätter hela tiden. Jag älskar det!

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)