NYA PERSPEKTIV

Medium

Blogg

Välkommen 2015!

2015-01-02

Jag hoppas att ni haft en riktigt skön nyårshelg! Det här året kommer jag att fokusera på att arbeta med mitt företag och ta en paus från utbildningar ett tag. Jag har oavbrutet skaffat mer kunskap inom medialitet/personlig utveckling och sedan 2006 har jag faktiskt gått utbildningar nonstop! Jag bygger på mina kunskaper såväl inom personlig utveckling som inom mitt mediala arbete och nu i årsskiftet så avslutar jag dels en ett år lång universitetskurs som handledare inom socialt arbete, såväl för grupper som individuellt och jag är också i sluttampen av en individuell utbildning för Birkan Tore. Jag är stolt och glad över mina diplom från Birkan och Terry Evans, för mig är de en bekräftelse på hårt arbete och målmedveten satsning på att göra min dröm verklig - att få arbeta för andevälden och med människor är det bästa jag vet!

Det är med stor glädje och nyfikenhet jag ser fram emot året som kommer!

Mina diplom hänger i mitt arbetsrum, och bilden på Birkan är från 2013 då jag gick utbildning till Angel medium för honom. Den andra bilden är från i våras, då jag presenterade mig och mina tjänster på Terrys storseans i Växjö.

Vad är dina mål? Vad vill du fokusera på under 2015? Våga tro på att du har förmågan att faktiskt åstadkomma nästan vad som helst om du bestämmer dig för det!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)